Flataas Gravferd
Flataas Gravferd
Blomster og kranser

Bestill blomster

Bestill blomster direkte på internett: https://flataas.vareminnesider.no/

Vi har et godt utvalg av blomster og leverer til seremonien både på vegne av de pårørende og annen familie og venner. Dette gjøres i samarbeid med vår faste florist.

Vår blomsterbutikk ligger samlet på en side med minnesider og dødsannonser. For å bestille blomster søker du først etter avdødes navn. På denne måten vil blomstene automatisk bli sendt til riktig seremoni
uten at du må huske tid og sted.

Valg av blomster og farger er med på å sette et personlig preg. Ofte har familien gjort noen valg som kan finnes på våre minnesider, eller som du kan få vite ved å spørre gravferdsbyrået.
Med blomster skaper du og de andre en atmosfære som kan gjenspeile noe av avdødes interesser og ikke minst gi en siste gest for et levd liv.

 

Det er mange fordeler ved å bestille blomster gjennom oss:

  • Dyktige blomsterdekoratører med sorgbinderi som spesialfelt
  • En samlet bestilling gir et helhetlig inntrykk ved pynting av seremonirommet
  • Byråets personell sjekker at blomstene leveres i rett tid og i tråd med bestillingen
  • Kjennskap til bestillingen gjør det mulig for oss å sikre en sentral plassering av blomstene
  • Høy kvalitet til konkurransedyktige priser
  • Ikke faktureringsgebyr eller frakttillegg

Noen steder hvor vi ikke er representert, kan det allikevel påløpe frakttillegg. I de tilfellene blir blomsterbuketten tilpasset totalbeløpet inkl. frakt.

Spesialpynt

Pyntedekorasjoner til seremonirommet. Blomster- og fargevalg kan tilpasses slik at de harmonerer med pårørendes øvrige valg.

Urnedekorasjon

Urnen kan dekoreres på ulike måter, for eksempel med en krans. Brukes ved urnebegravelse, der selve kremeringen er foretatt før seremonien.

Øvrig

Ønsker du andre typer blomster er vi behjelpelig med å skaffe dette så langt tidshorisonten og grossistene klarer å levere etter årstiden.

 

 

 

Flataas Gravferd
Dødsfall