Ledige stillinger hos Flataas Gravferd

Mange bedrifter påstår at medarbeiderne er den viktigste ressursen de har. Slik er det også hos oss.

Våre kunder er i en livssituasjon hvor de trenger vår kompetanse, erfaring, forståelse, varme og trygghet, og som gravferdskonsulent må du kunne vise engasjement og medfølelse, i tillegg til å hjelpe til med alt det praktiske ved en begravelse. Vår bedrift er av de mindre så man må være i besittelse av de beste samarbeidsevner

Vi har åpen søknadsprosess og søker:

  • Fast medarbeider som gravferdskonsulent med utviklingspotensialet til en stilling som kontorsjef.
  • Deltidsmedarbeider
  • Tilkallingsmedarbeidere

Send oss gjerne en enkel CV med en begrunnelse for søknaden.

Våre medarbeidere

Våre medarbeider vil samlet jobbe fram til å finne gode løsninger som imøtekommer det våre kunder og samarbeidspartnere etterspør. Som medarbeider hos oss utfordres du til å by på deg selv. Det du gjør skal gjøre at våre kunder og samarbeidspartnere kjenner seg ivaretatt. Du er med på å skape en plattform for utvikling og forandring.

Dette er et yrke som til tider vil kreve alt av deg, men er du den rette, vil du oppleve at du får enda mer tilbake. Vi jobber hver dag med å forbedre vår kompetanse så du må kunne ha lært å lære.

Hva kreves av deg som gravferdskonsulent?

Våre verdier: virksom, verdig, empatisk og kvalitativ er styrende for hvordan du møter etterlatte og utfører dine arbeidsoppgaver. Du kan formidle trygghet i samtale med andre mennesker, samtidig som du evner å organisere mange små og store detaljer på en ryddig og effektiv måte. Din styrke er at du beholder roen, oversikten og nødvendig fremdrift selv når du skulle ønske at du hadde mer tid til rådighet.

I vårt yrke er det mange tunge løft, så du må ha god fysikk. Det kan til tider være både hektisk og stressende når vi med begrensede tidsmarginer skal skape trygghet og gjøre i stand til en verdig gravferd. Du må like både å arbeide hurtig så vel som beholde roen når arbeidet krever det.

Du liker praktiske oppgaver, har sans for estetikk og er kjent med ritualer og tradisjoner ved gravferd.