Flataas Gravferd
Flataas Gravferd
Planleggingssamtalen

Pårørende tar kontakt med oss for å gjøre avtale om en planleggingssamtale. De møter en av våre gravferdskonsulenter for å planlegge begravelsen. Samtalen tar som regel én til tre timer. Det er også mulig å fordele planleggingen på flere møter.

Vår vakttelefon er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale.

Hva skjer i planleggingssamtalen?

Som pårørende kan du oppleve at det er mange spørsmål å ta stilling til når en begravelse skal planlegges. Noen spørsmål kan være kjente, mens andre er man kanskje ikke klar over at man må ta stilling til. Sammen blir vi enige om hva som er viktig å ta stilling til før seremonidagen, og hvilke formaliteter som kan vente til etter begravelsen. Vi gir en oversikt over hva som skal gjøres, hvem som skal gjøre hva og når. Vi informerer om hva våre tjenester koster og gir et skriftlig prisoverslag. Prisoverslaget gir også en oversikt over kostnader som ikke faktureres gjennom oss. Dette kan for eksempel dreie seg om gravmonument og kommunale avgifter.

Bestill samtale her

Om du heller ønsker å ringe og bestille planleggingssamtale er telefonnummeret 73 99 22 22.

Flataas Gravferd
Dødsfall