02 Takkeannonse
Minnebok og takkekort

Pårørende får før seremonien mulighet til å bestille tjenesten tillaging av minnebok (minnebøker). Minneboken inneholder bilde av dødsannonsen, programheftet og bilder fra seremonidagen. Vi tar oversiktsbilder og som pårørende har vi et tilbud om å bestille bilder fra seremonidagen. Vi tar oversiktsbilder og nærbilder av blomstene, såfremt dette blir bestilt på forhånd før gravferden. Ønsker om bilder fra seremonien avtaler du i likhet med bestilling av en minnebok, med oss på forhånd. Pårørende har også mulighet til å få inn minnetalen, kondolanseprotokoll og andre bilder hvis de ønsker. Boken blir sendt til en av de etterlatte i etterkant av seremonien om dette er avtalt på forhånd. Det er også mulig å bestille flere bøker hvis familien ønsker det.

Vi kan også bestille profesjonell fotograf som er spesialist på foto som kan ta bilder under seremonien og i forkant av seremonien, dette vil planlegges på forhånd sammen med fotografen.

Takkekort

Vi tilbyr også takkekort. Du kan velge mellom ulike motiver og design. Det er mulig å få samme motiv og design som på programheftet.

Dødsfall